Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szemere utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: gáz cirkó, mosógép, hűtő, mikró, vízforraló, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

5. kerben szoba kiadó!

Budapest belvárosa szebbnél-szebb, régi stílusú épületekkel rendelkezik, ezek közül az egyikben kínálom bérlésre egy fő hölgy részére 12 nm-es bútorozott szobámat. A belvárosnak is a legismertebb környékén a Bajcsy Zsilinszky útról nyíló Markó utca, illetve Alkotmány utca között áthaladó Szemere utcájában található az épület, ahonnan 10 perc sétával a kerület, akár összes része elérhető. Például a Néprajzi Múzeum, a Kossuth Lajos tér, az Országház, a Honvéd tér, az Olimpia park, a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a Szamos Csokoládé Múzeum, a Szabadság tér és a Toldi Mozi is. A napi bevásárlásban segítség a rengeteg közért, melyek szinte minden utcában megtalálhatóak vagy a közeli Lidl, Aldi és Spar is. A gyorsételek imádóinak jó hír, hogy a sok látványosság mellett rengeteg kifőzde és gyorsétterem is gyorsan elérhető.

Közlekedés szempontjából busz, metró, villamos és troli jöhetnek számításba, de a Nyugati-pályaudvar közelségének köszönhetően, akár vonatok is.

Kis lakásom 60 nm-én 3 háló, konyha, fürdő található,melyek közül az utolsó kettő közösen használandó. Fürdője zuhanyzós, ott a mosógép is fellelhető, konyhája étkezővel közös. A háló, mivel csak 12 nm-es csak 1 fő részére kiadó és mivel lányok lakják a másik két szobát, elsősorban lányokra gondoltunk.

Következő hónaptól költözhető az ingatlan, személyes megtekintés előre egyeztetett időpontban.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!