Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szegély utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja:  16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, főzőlap, kávéfőző, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Fővárosban 15 nm-es szoba kiadó, akár 2 fő részére.

Budapest X. kerületében, a Szegély utcában, családi házakból álló környezetben, kínálom kiadásra ezt a csodás, párok számára tökéletesen megfelelő hálót. A mindössze egy utcára fekvő Maglódi úton, nem csak a megszokott busz, hanem a villamosok is rendszeresen közlekednek, melyke ezen az úton haladva a Jászberényi útba, illetve a Kozma utcába torkolnak.

Az ingatlan elhelyezkedése családi házas jellegéből kiindulva, attól eltérő, hiszen 10 perc gyalog úton belül, a Fővárosban híres Bajcsy Kórház, a szintén híres Kőbányai bazár, sok élelmiszerbolt, dohánybolt, cukrászda, étterem és söröző is található. Ezek közelségének ellenére, az utca csöndes, könnyen megközelíthető, biztonságos, felettébb rendes lakókkal rendelkezik. A 65 nm-es albérlet, mindkét szobája 15 nm, melyek közül  a másikban egy 30 éves a közeli patikában dolgozó patikus hölgy lakik.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy Ő a mi albérletünket választotta, hiszen felettébb figyel a rendre, segítőkész és megbízható lakó. Vele az ingatlan hálószobán kívüli helyiségein kell osztozni, ami ennek az ingatlannak az esetében konyhát, mellékhelyiséget és fürdőszobát jelent.

Ugyan a szobáinkat külön adjuk bérbe a lakás teljes egészében bútorozott, berendezett. Amennyiben hirdetésünk felkeltett érdeklődését, várjuk mielőbbi jelentkezését.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!