Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szegedi út 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: klíma, sütő, főzőlap, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön légkondis szoba kiadó!

Pest XIII. kerületében hosszú távra kiadó, egy nagyobb, 18 m2-es hálószoba. A szobát két héttel ezelőtt hagyta el előző lakója, aki saját lakás vásárlása okán költözött ki. Nagyon megbízható, rendszerető fiatalember volt, aki 2 lány és egy fiú lakótársat hagyott hátra, akik továbbra is az albérletben maradnak, nemrég hosszabbítottak egy éves szerződést velünk. A szobák méretei eltérőek, a jelenleg kiadásra váró közülük, a legnagyobb, legvilágosabb, legjobban felszerelt. Benne saját légkondi, szekrény, minőségi ágy, íróasztal a hozzá tartozó székkel van. Ennek havi bérleti díja 70.000Ft, ami azonos összeg, a beköltözést megelőző foglalói szerződés alkalmával részünkre biztosított kaucióval.

A 10 emeletes tömbön belül, a 4. emeleten lehet rálelni erre az igényesen megjelenő, 110m2-es lakásra, aminek kiadó szobáját akár azonnal használatba is lehet venni, az előzőleges megtekintés pedig telefonon egyeztetett időpontban lehetséges.

A lakás minden nyílászárója frissen cserélt, ami alkalmával új, műanyag, néhány esetben kombi redőnnyel felszerelt lett. A padlót kő és laminált vegyesen fedi, amik tisztántartása könnyű, gyors. Közelbe Spar, cukrászda, fodrászat, Lidl.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!