Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szegedi út 33.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: gázlap, teafőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön társasházi szoba kiadó!

A Róbert Károly körútról nyíló Reitter Ferenc utca és a Szegedi út sarkán található az épület, melynek 5 emeletében lift segíti a lakások megközelítését. Az ingatlan esetében a tetőtérről beszélünk, így az esetleges forgalmasabb út zaja ritka alkalmakkor, akkor is szűrten hallható. Környező utcák mindegyikében rendszeresen járnak a buszok, amikkel a körút is megközelíthető, ahonnan villamos, a továbbiakban pedig metró is használható.

Pár megállóval számos kikapcsolódási lehetőség elérhető, mint például: a Városliget, a Széchényi fürdő, cirkusz, állatkert, múzeum, a Béke tér és több sportpálya is. A belvárosban dolgozóknak rövid idő ráfordítást kell nélkülözniük a munkahelyig való eljutáshoz, hiszen a körút túloldalán már a belváros található. 200 méteres környezetében megtalálható patika, Coop, írószer bolt, büfé, CBA, könyv és ajándékbolt, drogéria és Lidl is.

Tetőtéri elhelyezkedésének köszönhetően további előnyként sorolnám fel az alacsony rezsit, mely a 100 nm-es lakás esetében, ahol 4 szoba található fejenként átlagosan 15.000 Ft-tal lehet kalkulálni. Az ingatlanban jelenleg lányok élnek, akik a szóban forgó szobán kívül megtalálható három hálót bérlik. Ketten egyetemisták, egyikük pedig a már említett Lidl dolgozója.

A hétvégék folyamán többen el szoktak utazni, hiszen egyikük sem tősgyökeres pesti. A konyha és a fürdő közös terület, a hálók berendezettek, igény esetén két fő részére.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!