Típus: Saját hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Széchenyi utca 1B.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 11 nmGépek: hűtő, mosógép, mikró, főzőlap, kávéfőző, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 5. kerületében, a Duna parttól egy karnyújtásnyira kiadó egy modern berendezésű szoba, melynek alapterülete 11 nm.

Ebbe a 11 nm-be biztosítottunk az új lakó számára egy kényelmes ágyat, egy íróasztalt a hozzá tartozó székkel, illetve egy hatalmas, teljes falat eltakaró beépített szekrényt. A másik három szobáját a lakásnak a közeli egyetemen tanuló, felsőoktatásban részesülő, kiemelkedően jól teljesítő diákjaink lakják. Elsősorban az utolsó, még üresen álló hálóba is diákok beköltözését javasolnánk, szeretnénk.

Ennek oka a könnyebb együtt élés, ami a hasonlóan lezajló mindennapok eredményeként könnyebb. Velük a zuhanykabinos, wc-s, mosdós, zárható fürdőszobán, illetve a teljesmértékig felszerelt (eszközökkel, gépekkel, bútorokkal), tágas, világos konyhán kell osztozni. Ebben a központi elhelyezkedésű 6 emeletes épületben a harmadik emeleten található a lakás, így a város éjszakai életének zaja nem zavarja meg a lakásban töltött pihenési idő nyugalmát. A tömbben egyik lakónak sincs háziállata, így azt az ide költöző bérlőinknek sem engedtük meg. Rövid sétával elérhetők bankok, mozgásstúdiók, ruhaboltok, bisztrók, kávézók, dohánybolt, kisbolt, élelmiszerbolt, kultúrház, hajas szalon, zöldséges, gyorsétterem. Környező utcákba buszok és trolik járnak sűrűn, de kicsit odébb sétálva villamos is rendelkezésre áll.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!