Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Széchenyi István utca 22.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: mosógép, főzőlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete:2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen a piac szomszédságában kiadó egy 18 nm-es háló.

Budapest 21. kerülete az azt körbevevő Dunától különleges, ennek az elszigeteltségnek köszönhetően az ember bármilyen irányba indul, mindig gyönyörű, egyedi kialakítású helyekre lel. Szigeti elnevezése ellenére, közlekedése több módon is megoldható, például hévek, buszok, személyautók segítségével. A tömegközlekedés jó beosztású, hiszen 0-24 járnak kerületen belül, illetve a Pesti oldalra is.

A piac közelsége annyit jelent, hogy Csepel belvárosa is közel van, így számos üzlet, szinte karnyújtásnyira található. Például Csepel Pláza, ahol beltéri üzletek és üzletsorok is vannak, illetve ennek szomszédságában Aldi, cukrászda, MC Donald’s, Penny, illetve a boltokon kívül Erste bank, Posta, éttermek, söröző, bisztró, pizzéria. A 60 nm-es lakás két külön bejáratos albérlet közül, az utcafronti. A hátsó lakásban élőkkel kell az udvaron osztozni, még épületen belül a dekoratív konyhán, fürdőn és wc-n. Azt csak a már ott lakó fiatalemberrel kell megosztani, aki a Főváros belvárosi kerületeibe futárként dolgozik.

A szoba kialakítása során lehetővé tettük, hogy akár két ember is be tudjon költözni, ezért ágyból kettőt, gardróbot pedig egy hatalmasat helyeztünk el. Az ingatlan akár azonnal költözhető, a beköltöző személyek számáról pedig kérem már a jelentkezés során tájékoztasson.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!