Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szatmár utca 63.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 13.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: Mosógép, gázlap, sütő, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerületében az M3 bevezető mellett, egy társasházi szoba kiadó.

A csöndes, gyér forgalommal rendelkező utca remek lakókkal rendelkezik, akik barátságosak, segítőkészek, kisvárosi összetartásban élnek. Az utcában leginkább családi házak vagy maximum társasházak vannak, azok közül is az egyik az amiben ez az albérletként üzemelő lakás található. A Rákospatak utcáról egy perc gyaloglással elérhető, így az ezen az úton haladó buszok teljes kényelemmel használhatóak.

Üzletek a kis utcákban ritkán fordulnak elő, de a közvetlen közelben található már említett Rákospatak utca, illetve az Erzsébet Királyné útja kárpótolja az itt élő embereket, hiszen rengeteg nagy választékkal bővelkedő különböző témájú üzlet található rajtuk. Olyan 10-15 perc tömegközlekedéssel a környező kerületek mindegyike elérhető, melyek munkalehetőségekben, illetve kikapcsolódás tekintetében is számos lehetőséget nyújtanak.

A lakás egy másik magántulajdonban lévő ingatlannal osztozik az épületen, de így is tágas, 120 nm-es. Ezen a területen 4 szoba és a közös területek találhatóak, mely az ingatlan esetében konyhát és fürdőszobát takar. Minden helyisége gépesített, praktikus, modern bútorokkal berendezett. A szobában, mely szerződés kötést követően költözhető szekrényt, asztalt és ágt tartalmaz.

További részletekért keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!