Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szatmár utca 16.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 84.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, sütő, mikró, mosogatógép, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó az M3 bevezető és a Nagy Lajos király útja találkozásához közel. Ez a része a fővárosnak, a 14. kerülethez tartozik, aminek több központibb része i van, azok közül mégis ez az egyik kiemelkedően optimálisnak számító, ami leginkább a jó, választékos közlekedésből és az itt megtalálható intézmények meglétéből adódik. Ezen a környéken szeretnek pályakezdő és diák bérlők lakni, amit mi kihasználva lehetőséget adtunk a 75 nm-es lakásunk esetében,a szobák külön bérlésére is.

A 3 szobát így 3 különböző bérlő használhatja, amik közül kettőt már ki is vettek. Azokba 2 lány él, akik törzsgyökeres pesti lakosok, csak ebben a lakásban kezdték el a leválást szüleikről,  azaz az első saját keresetből fizetett otthonuk. Épp ennek okán vigyáznak is rá és nagyon csöndes, megbízható bérlők.

Az ő szobáik is a kiadóhoz hasonlóan ággyal, szekrénnyel, asztallal berendezett, ami minden lakó számára elérhető. Az említett lányokkal a konyha és a fürdőszoba használat közös, amik szintén használatra kész állapotúak, ami mellett letisztult stílusban megjelenő, otthonos, barátságos és meleg érzetet sugárzó is.

 

Budapest, a csodálatos magyar főváros, rengeteg ‘kiadó szoba Budapest‘ lehetőséget kínál azok számára, akik a városi élet közelében keresnek otthont. Weboldalunkon széles választékot találsz kiadó szobákból és lakásokból, amelyek Budapest legélénkebb kerületeiben helyezkednek el. Minden ingatlanunkat gondosan válogatjuk és ellenőrizzük, hogy a legjobb minőséget és kényelmet nyújthassuk. Válaszd ajánlatainkat, és élvezd a fővárosban való tartózkodást egy kellemes és megfizethető otthonban, legyen szó akár rövid, akár hosszabb időtartamú lakhatásról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!