Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szász Károly utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda második kerületében, a Margit körútról nyíló, Szász Károly utcában található, társasházi lakásokkal rendelkező, régi építésű ingatlanban megüresedett egy 55 nm-es lakás egyik szobája. A második kerület főbb uta a Margit-körút, mellyel Pestre is elég könnyen megoldható az átjutás. Hiszen a körút végighalad a Margit-hídon is és egész Pesten át a kör gyűrűvel körülölelve a Petőfi-hídon visz Budára, annak festői kerületeibe végződik. A Margit-körút nem csak a közlekedés szempontjából egyedülálló, hanem számos egyedi, illetve a mindennapokban megszokott elengedhetetlen üzletnek is helyszínt biztosít.

A körúton, azaz az ingatlantól mindössze 12 m-re buszok és villamosok állna az utazni vágyók rendelkezésére. Kisebb bevásárlás érdekében ezeket nem kell igénybe venni, de mindössze egy utca távolságra egy nagyobb Lidl, illetve számos kisebb közért található. A közérten kívül éttermek, kávézók, posta, kormányablak, hentes, biobolt, illetve szolárium, szépségstúdió is megtalálható. A Mammut 2 és a Millenáris is mindössze egy villamos megállónyira van, melyek még központibbá teszik a helyet.

Az épület legfelső, tetőtéri szintjén kapott helyet az albérlet, melyben csak két szoba található, így a közös területeket a már ott élő 21 éves hölggyel kell már csak az újonnan beköltöző egy vagy, akár két főnek megosztva használni. Ezek a területek a gépesített konyha, illetve a zuhanyzós, frissen burkolt, wc-s fürdőszoba. Az ingatlan burkolatai nemrégiben teljes egészen lecseréltük, falait kifestettük, gépeit modernre cseréltük. A hálóban egy ágy, komód és éjjeliszekrény került berendezésre, mely tetszőlegesen bővíthető, helyük variálható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!