Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szalóki utca 45.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.16 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, mikró, páraelszívó, klíma
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Albertfalván, Budapest XI. kerületében található Szerémi útról nyíló, Szalóki utcában található társasházunkba megüresedett, egy 16nm-es szoba.

A város budai oldalán egy csendes kis mellékutcában egy két szintes ikerházban található e szoba.

A látszat ellenére, hogy mindentől kieső részén van a városnak ez a hely, mégis mindenhez közel van. Gondolunk itt a tömegközlekedésre, ami egy pár perc sétával elérhető villamos megállót takar, amivel az ember rövid idő alatt a Móricz Zsigmond körtéren találja magát, ahonnan megannyi lehetőség nyílik a tovább utazásra, akárcsak a bevásárlásra, illetve szórakozásra. De az ellenkező irányban található Savoya Park is remek lehetőséget nyújt a mindennapi bevásárlásra, az itt található Lidl, vagy Auchan bevásárlóközpontoknak köszönhetően. De a Dunapart közelsége is szuper kikapcsolódási lehetőség a sportolásra, vagy akár egy nyugodt esti sétára.

Az ingatlan egy 1976-ban épült ház, aminek a fölszintjén kialakításra került hatalmas, gépesített konyha egy étkezővel. A konyhában megtalálható egy mikró, sütő, főzőlap, páraelszívó és egy hűtő. Az ingatlan továbbá szintenként egy fürdővel és wc-vel rendelkezik.

Az egyik kádas, a másik pedig kabinos. Mindkettő használható igény szerint, természetesen a többi bérlővel is egyeztetve. A szoba bútorozott, ami alatt egy normál méretű ágyat, éjjeli szekrényt, akasztós szekrényt és egy íróasztalt kell érteni. Ez a helység is, mint az összes többi klimatizált és egyénileg szabályozható. A két bérlőről annyi érdemes tudni, hogy két hölgy, akik igencsak eltérő személyiségűek, viszont mindketten dolgoznak, ráadásul egy helyen. A két műszakos munkarendnek köszönhetően, hol délelőtt, hol pedig délután tartózkodnak a lakásban.

Ha így is felkeltettük figyelmét, kérjük jelentkezzen a feltüntetett elérhetőségeinken!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!