Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szalóki utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 13.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmGépek: gázlap, sütő, mikró, mosogatógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Albertfalván sorházi lakás egyik szobája kiadó.

A főváros budai oldalán a Duna parttól csak pár utcára megtalálható Szalóki utcában található, két éve megvásárolt ingatlanom egyik külön nyíló, zárható hálójába keresem annak új bérlőét. Az ingatlanhoz nem tartozik udvar, az esetleges parkolás az utcán megoldott. Az épület tetőtere rejti az összesen 4 hálószobát, amivel a lakás rendelkezik és amelyek külön szerződéssel bérelhetők. Az alsó, földszinti részen egy gépesített konyha, amiben rengeteg mozgástér van, illetve az elég nagy fürdőszobák találhatóak.

A négy személy kiegyensúlyozott mindennapjai érdekében két fürdőszobát alakítottunk ki, melyek mindegyikében zuhany, wc, mosdó található. Jelenleg ugyan három lány lakja az ingatlant, mégis kényelmesebbnek láttuk, ha csak a személyek száma érdekében is több fürdőszobát helyezünk el. Az ott élő fiatalok több hónapja gyakorolják az együttélést, ami eddig próbléma és zökkenőmentesen történik. Mindegyik lakó aláírt velünk egy hat hónapra szóló szerződést, amelyet minden bérlőnktől kérünk.

Az ingatlan fenntartási költsége igen alacsony, hiszen a melegvíz és a fűtés meglétéről gázcirkó gondoskodik. A szoba nagyjából 9 nm, amiben ágyat, asztalt, éjjeliszekrényt, ruhásszekrényt bútoroztunk be. A következő lakó beköltözése előtt egy tisztasági festést még megejtünk, de a nagytakarításon már átesett.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!