Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szalag utca 9.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: mosógép, szárítógép, porszívó, vasaló, főzőlap, sütő, vízforraló, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest budai oldalán, annak egy központi részén, a Szalag utcában található ez a kétszintes, régi építésű társasház, melynek utcája macskaköves, forgalmi haladás szerint egyirányú. Központisága nemcsak a számós kerületen belül található látványosság miatt értendő, hanem a számos forgalmasabbnál-forgalmasabb kis üzletek megléte is ide sorolható.

Aminek köszönhetően mondható, hogy a Főváros ezen kerületében szinte minden, a kényelmes élethez szükséges eszköz fellelhető, például élelmiszer vásárláshoz választható több kisbolt, egy finom ebéd elfogyasztásához számos étterem áll rendelkezésre, sportolásra rengeteg alkalmas helyszín gyorsan elérhető és a kikapcsolódni vágyóknak sem kell több órás utat megtenniük, hogy egyedi látnivalókat tudjanak megtekinteni.

Ha mégis másik kerületbe szeretne utazni valaki, számára busz és villamos eszközök választhatóak. Az utca tipikus budára jellemző tulajdonságokkal bír, így hangulatos, biztonságos. Az épület földszintjén található az albérlet, mely 4 szobával, tágas fürdőszobával és amerikai konyhával rendelkezik. A fürdő kényelmes használata érdekében külön helyiségben helyeztük el a mosó, szárítógépet, a vasalót és a porszívót, így a fürdőben a kád megléte ellenére is elég mozgástér maradt. Az amerikai konyha ház központi helyisége, mely hatalmas ablakokkal, nappali, étkező és konyha résszel áll a bérlők rendelkezésére.

A kiadásra kínált 12 nm-es hálón is nagy ablakok vannak, így rengeteg természetes fény jut be. Alapvető bútorokkal berendeztük, mely igény esetén bővíthető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!