Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szalag utca 26.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: mosógép, porszívó, gázlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda központi első kerületében, egy teljesen új építésű, pár éves társasház, tetőtéri lakásában kiadó egy 18 nm-es tágas, világos háló. Igény esetén akár párok is beköltözhetnek, hiszen egy, illetve két fő részére is elegendő mozgástérrel rendelkezik.

A 75 nm-es lakásban ez a legnagyobb szoba, a másik kettőben csak egy-egy fő fér el kényelmesen, mint abban jelenleg is egy-egy fiatal hölgy lakik. Mindketten a közeli, egyetemen tanulnak, így az oktatás ideje alatt tartózkodnak házon kívül.

Szabadidejükben a közelben található parkban kocognak vagy közös program gyanánt moziba, étterembe járnak. Hiába Buda legnagyobb létszámú kerülete az első, az ingatlan körül ritkán látni sétáló embereket, leginkább csak az itt élők közlekednek erre.

Gyalog pár perc alatt számos üzlet elérhető, legyen szó bevásárlásról, kikapcsolódásról, sportról, túráról vagy ebédről. A legközelebbi buszmegálló 6 perc sétára van, onnan pedig még két percet vesz igénybe, hogy a villamos is számításba jöhessen. Fürdőszobájában zuhany, wc és mosdó van, a konyhájában található a ház melegét és melegvizét biztosító cirkó, ami segít a ház fenntartási költségek stabilan, alacsonyan tartásában. Ezen kívül minden alapvető konyhai kis és nagygép is megtalálható, illetve a főzéshez, étkezéshez szükséges edények, evőeszközök is. A hálóban szekrény, ágy és asztal lettek berendezve.

Személyes megtekintés csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!