Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szabó Ilonka utca 49.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: gázlap, sütő, vízforraló, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
Buda belvárosában az I. kerületben üresedett meg egy 12 nm-es szoba. Az ingatlan a Főváros egyik legszebb tájaival, ami mellett számos, kihagyhatatlan látnivalóval rendelkező kerület is az első. Ide sorolnám a Halászbástyát, a vízi várost, a Bécsi kaput, a Hadtörténeti Múzeumot, a Vérmezőt, a Budavári Palotát, kicsit távolabb a Gellért-hegyet és a Citadellát is. Az ingatlan egy csöndes kis utcában található, ahonnan rövidebb sétákkal, számos tömegközlekedési eszköt megközelíthető. A Batthyány tér mindössze 5 perc séta, ahonnan busz, metró, villamos is rendszeresen jár. Ettől a csomóponttól csak egy úttestre található a Dunapart, ami kisebb-nagyobb sétákra tökéletesen alkalmas. A Pesti oldalra való átjutást, a lánchíd és a Margit-híd közelsége biztosítja. Közvetlen közelben Lidl, Prima, OTP, Kávézók, bisztrók, éttermek kaptak helyet.

A két emeletes épület felső szintjén található a bérlemény, mely teljesen gépesítve, bútorozva bérelhető. Nem csak a nagyobb gépekre fordítottunk figyelmet, hanem a legkisebb, mások számára elhanyagolható fontossággal bíró kisebb eszközöket is elhelyeztünk. A 120 nm-e négy szobának, konyhának, kádas fürdőszobának ad otthont. A másik három szobába már beköltözött egy 22 éves lány, és két 25, illetve 27 éves fiú. Mindannyian egyetemisták, akik egyszerre kezdték meg nemrégiben az egy éves albérleti szerződésük időtartamát.

A szobában ágy, asztal és szekrények várják az új beköltöző/beköltözőket. Szerződéskötést követően, akár azonnal birtokba vehető a szoba.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!