Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szabadszó utca 45.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Gázlap, sütő, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
Budapest 16. kerületében, tetőtéri lakás szobája kiadó.

Budapest csöndes, kertvárosias kerületében, annak is az egyik legfalusiasabb utcájában kínáljuk bérlésre, ezt a 15 nm-es, stílusosan berendezett hálót. Négyzetméteréből adódóan egy fő bérlő jelentkezését várjuk, aki vállalja az 1 éves bérleti szerződést és biztosítani tudja részünkre az 1 hó kaució és 1 hó bérleti díj meglétét. Cserébe, akár azonnal beköltözhet, ebbe a teljesen bútorozott, az utolsó lakó kikőltözését követően, frissen festett, takarított hálóba. A berendezése áll egy ágyból asztalból, szekrényből. A lakás többi helyisége, ugyan zárható, de közösségi területként használható. Adott ingatlan esetében ez konyhát és fürdőt jelent.

A fürdőben zuhany, wc és mosdó van, míg a konyha tágas, világos, étkezős gépesített hely. A hálókról készített fotók közül az üresen álló az, amely a hirdetésben szerepel, a másik a képekkel alátámasztva már foglalt, tájékoztatás céljából készítettük. Az épület egyik helyiségében sem megengedett a dohányzás, illetve az alapfeltételünk kőzé tartozik a józan életűség. A Veres Péter út, gyalog 7 perc alatt elérhető, ahol még sűrűbb buszjáratokkal lehet eljutni a Főváros különböző kerületeibe, ugyanitt hév is rendszeres menetrenddel közlekedik.

Az ingatlan személyes megtekintése érdekében, időpont egyeztetés szükséges, melyet a hirdetésben szereplő elérhetőségek egyikén tehet meg.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!