Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szabadkai utca 30.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: hűtő, sütő, 2 db gázlap, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepel kertvárosában nagyobb 18 nm alapterületű, bútorozott hálószoba, melyhez saját erkély is tartozik azonnal költözhető állapotában kiadó!

A 85 nm-es lakásban három darab hálószoba van, amik közül már csak ez áll kiadó sorba. A másik kettőben fiatal férfi bérlőink élnek, akik rendkívül figyelnek a tisztaságra és akik mivel közös baráti körrel rendelkeznek sűrűn rendeznek kisebb, mégis szolidabb összejöveteleket. Erre lakáson belül a 8 fős étkezőasztalnál, ami a nappalival és a konyhával szinte egy légtérben található van lehetőség. A hálók közül ez a legnagyobb területű szoba, melynek a hirdetésben megadott adataiba beletartozik a saját terasz mérete is. A bútorok letisztult, fiatalos megjelenésűek, amibe ágyat, szekrényt, asztalt, széket, szőnyeget és kisebb kiegészítőket lehet érteni.

A ház legnagyobb területe a már említett, vendégek fogadására alkalmas tér, ahonnan a még közös területnek minősülő fürdőszoba és a hálószobák is nyílnak. A ház fenntartási költségei a megszokottaktól alacsonyabb, már csak abból is kiindulva, hogy a rezsiköltsége az itt élők között egyenes arányban oszlik el. Csepelen buszok és hévek üzemelnek, mint tömegközlekedési eszközök, amik közül a buszok elérhetőek a leggyorsabban az albérlettől. Közelben dohánybolt, pékség, cukrászda, illetve pár utcára a Csepel pláza és annak környéke.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!