Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Szabadkai u. 23

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: tűzhely, mosógép, hűtő, mikró, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepel központjában kiadó, egy 16 nm-es szoba, amiben ágyat, íróasztalt, szekrényeket, éjjeliszekrényt bútoroztunk.

Konyhája is berendezett, egy kisebb helyiség, melybe tűzhely, mosógép, hűtő és mikró, illetve egyéb konyhai eszközök találhatók. Innen egy étkezőpult választja el a nappalit, ahol kanapé szett, dohányzóasztal, TV, TV állvány található. A kétszobás lakás egy 60 nm-es, így az említett helyiségeken kívül már csak egy, hasonló felépítéssel és mérettel rendelkező szoba található. Azt a szobát egy fiatal pár lakja, akik kerületen belül végzik hétköznapi beosztásban állandó munkáikat.

Épp ebből az okból béreltek Csepelen szobát, amivel meggyorsították a munkába járást. Mindkettejük munkahelye stabil, így hosszú távra tervezik a szoba bérlését. A másik, még lakatlan hálóba szintén tudnak ketten költözni, de természetesen lehetőség van az egyedüli beköltözésre is. Ennek havi díja 90.000 forint, amihez egy 24.000 forintos rezsi összegével kell még kalkulálni. A szoba egy zárható, világos, új padlóval rendelkező háló, ahová a beköltözőknek csak személyes holmijaikat kell át bútorozni.

A szomszéd út Csepel legforgalmasabb útja, aminek túloldalán a Csepel Pláza és a Csepeli piac található.

 

 

Olcsó kiadó szoba Budapest: Fedezd fel weboldalunkat, ahol kedvező árú szobákat kínálunk Budapest szívében és különböző kerületeiben. A költséghatékony lakhatásra törekedve kínálatunkban olyan szobákat találsz, amelyek megfelelnek a pénztárcád és az igényeid szempontjából egyaránt. Minden kiadó szobát alaposan ellenőrzünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a megfelelő körülményeket és a megbízhatóságot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!