Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Stollár Béla utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mosógép, mikró, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó az 5. kerületi Honvéd tér mellett!

A főváros legközpontibb, ötödik kerületében megépült egyik legszebben karbantartott társasházának legfelső emeletén megtalálható 75 nm-es albérlet egyik 8 nm-es, berendezett, azonnal költözhető szobája kiadó. A lakás elsősorban kollégiumot helyettesítő társ albérleti ingatlan, ami annak köszönhető, hogy a jelenlegi bérlők, illetve az őket megeleőző bérlőink legtöbbje a közeli egyetemek hallgatói voltak. Innen ezen intézmények eléréséhez még tömegközlekedni sem szükséges, de ha bármilyen célból valaki ezeket igénybe venné a közelbe lehetősége van ezek közül választani is, hiszen a közeli Nyugati pályaudvarnál metrók, villamosok, vonatok, buszok közlekednek a főváros több irányba is.

Kisebb élelmiszer üzletek, ajándékboltok, bioboltok, éttermek, patikák, bárok, kávézók, sörözők mind gyorsan elérhetők innen. A szomszédos Honvéd tér egyben fitness park is, ahol futni, sétálni, edzeni egyaránt van lehetőség.

A tömbnek belső részén közös udvar található, amit virágokkal, kerti bútorokkal díszítenek, szerelnek fel az itt élők. A bérlemény minden hálója egymástól független, külön nyíló, zárható. Mindegyik világos, 10 nm alatti, ággyal, asztallal, szekrénnyel berendezett. A lakásban megtalálható ezeken kívül a konyha és a fürdőszoba. A fürdőszoba zuhanyzós, wc-s. A konyha gépesített, jól felszerelt, rendszeres vagy akár mindennapi használatra készen álló.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!