Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Stefánia utca 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mikró, rezsó
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó a Soroksár-felső hév megálló közelében.

Soroksár-felső mindössze egy hév megállóra van a kerület központjától, ahol a kerület legtöbb üzlete, hivatala, boltja található. Ezek között lehet felsorolni bankot, drogériát, cukrászdát, postát, hentest, zöldségest, kifőzdét, bankokat, kormányablakot, egészségügyi központot, ruhaboltot, vegyesboltot is. Az említett hév a Közvágóhídig jár, a másik irányba pedig Dunaharaszti felé. A hév mellett a környéken közlekedő buszok megállói is megtalálhatók, amikkel a kerületet körbevevő helykere, településekre vagy akár csak kerületen belül is lehetőség van a dinamikus közlekedésre.

A Stefánia utca mentén, ott a Grassalkovich út felől, a harmadik telek épülete ez az 50 nm-es családi ház, amine belül két háló, konyha, fürdőszoba van. Az épület összközműves, melynek nyílászárói kombi redőnnyel felszereltek, tető szerkezete pedig nyeregtető,amit cserép borít. Az épület egyik fő fala a járda felőli utcafrontra épült, de szerencsére az ott megtalálható ablakok, pont a közös területeké.

A hév járatok zajai ebben az épületben már nem észlelhetők, hiszen azok pont megfelelő távolságra vannak. A legközelebbi közért egy mini csemege a főút túlsó, szemközti oldalán.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!