Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Sörház utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 120.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Gáz, áram, közös költségKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Gázlap, sütő, hűtő, mikró, vízforraló, kávéfőző, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest belvárosában kiadó egy 15nm-es szoba.

Budapest szívében az 5. kerületi Sörház utcában található ez a 3 emeletes régi építésű társasház, mely környezetében minden pár lépés távolságra található. A pesti alsó rakpart két utca, ebből adódóan a Dunapart remek kikapcsolódást biztosít, ezen kívül a Nagyvásárcsarnok, a Károlyi-kert, a Magyar Nemzeti Múzeum, rengeteg különböző hangulatú kávézó, éttermek, csárdák, fogadók és különböző szórakozóhelyek elérhetőek tömegközlekedés igénybevétele nélkül.

Ha pesten belül messzebbre szeretne eljutni valaki segítségére állnak buszok, villamosok, metró vagy akár troli is. Az épület legfelső szintjén kapott helyet az albérlet, mely összesen 85 nm. Ebben az alapterületben 3 szoba, 1 fürdő és 1 amerikai konyha rejlik. Az ingatlan legnagyobb helyisége az amerikai konyha, mely akár kisebb összejövetelek helyszínének is megfelel. Az ingatlan minden helyisége bútorozott, gépesített, mely alatt a hálók esetében ágy, szekrények, illetve egy fotel értendő.

Jelenleg két bérlő lakja az ingatlant, akik a közeli Eötvös Rolánd Egyetem hallgatói, épp ezért szeretnénk elsősorban diák bérlőt költöztetni a már üres szobába, hogy a bérlőink mindennapjai hasonlóan teljenek, ezzel is megkönnyítve az együttélést.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!