Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Sörétgyár utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: rezsó, mikró, mosógép, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten szoba kiadó!

A Szusza Ferenc Stadion közvetlen közelében húzódó Sörétgyár utcában kiadó egy kétlakásos ingatlan földszintjén megtalálható albérleti szoba. A családi ház mindkét szintjén külön bejárattal rendelkező albérlet lett kialakítva, melyek esetében egyaránt szobákat lehet külön bérelni. Az udvarba maximum három autó tud parolni, ami az ott élők között megbeszélést tárgyát képzi. Az utca végén már majdnem elérhető a Váci út, ami számos üzletnek, ezáltal számos munkalehetőségnek ad helyszínt.

Ezen picit feljebb haladva a GE gyár is megtalálható, ahol több száz ember dolgozik. A Váci úton sűrű buszjáratok járnak, viszont az utca végén húzódó Baross utcán is hasonló menetrenddel rendelkező tömegközlekedési eszközök igénybe vehetőek. Ennek az utcának a túloldalán a Károlyi Sándor Kórház található. A környéken megtalálható még Spar, OMV, éttermek, Mol, praktiker, tesco, pizzéria, és posta is. A lakás három hálója közül kettőben már lakik egy-egy fiatal hölgy, akik rendszeres jövedelemmel rendelkeznek, ami mellett rendkívül igényesek a környezetükre és nagyon barátságos, kedves személyek.

Az ő szobájuk is körülbelül 14 nm-es, aminknek berendezései is hasonlóak a kiadóval egyetemben, ami alatt értendő hatalmas ágy, szekrény. A fürdőszoba wc-vel és zuhanyzóval ellátott. A konyhában modern gépek, főzéshez, étkezéshez alkalmas eszközök állnak rendelkezésre.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!