Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Sommás utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: gázlap, mosogatógép, mosógép, vízforraló, kávéfőző, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron, régi építésű parasztház szobájának egyik szobája kiadó.

Nem csak az ingatlan utcája, hanem az egész kerület az összetartó, barátságos lakóiról híres. Számos nagyobb összejövetelt tartanak, például koncertek, bálok, énekversenyek, közös kirándulások. A kerület Pesti viszonylatoktól eltérően nem zsúfolt, kifejezetten biztonságos, csöndes környék.

A közlekedése ugyan nem rendelkezik trolival meg metróval, ezek helyett rendelkezésre áll busz, vonat és hév is. A Soroksár felső nevű hév megálló az ingatlantól mindössze 5 perc gyalog, ami nem azt jelenti, hogy ennek zaja az albérletben észrevehető, hiszen azt a kettő közötti számos nagyobb épület tompítja. A Grassalkovich út gyors közlekedést jelent akár autóval is a belváros felé, illetve az M0-ás körgyűrűhöz is. Ezen a főúton áthaladva pár utca megtétele után, megtalálható  a Soroksári Duna, ami mellett közvetlen a Tündérkert, ami a Molnár szigeten található.

Ezek adnak helyszínt, az akár mindennapos kültéri sportolásoknak, vízi játszótérnek, fagyizónak, kávézónak, éttermeknek. Pár utcával odébb az élelmiszer bolttól a Postáig át az Önkormányzattól a bankig minden megtalálható. A 65 nm-es lakás az utcafront felől található az épületben, ami két hálószobának, nappalinak, konyhának és zuhanyzós fürdőszobának ad otthont. A 20 nm-es hálószoba bútorozott, párok részére is tökéletes otthon. A bérléshez szükséges 110.000 forint letétele, ami egy havi bérleti díj és 1 havi kauciót jelent.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!