Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Sobieski János utca 21

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 87.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 6 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest IX. kerületének Sobieski János utcájában szoba kiadó!

Ez az utca a körút belvárosi részén található, attól mindössze pár utcányira. Épp a belvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően rengeteg üzlet található itt, amik számos előnyük mellett a forgalmat is megnyomja. Ez inkább a tömegközlekedők részére jó hír, mert így a környéken jóval sűrűbben járnak a trolik és buszok, a körúton pedig a megszokott villamosok. Mindegyik járat különböző irányokba közlekedik, így azok számos lehetőséget rejtenek. Nincs messze az Üllői út se, ahol az egészségügyi intézmények legjobbjai állnak rendelkezésre.

A 100 nm-es lakás, egy társasházi ingatlan, ahol új építésű, emeletes társasházak épültek. Ezek között az egyik legfrissebbnek számító az albérlet épülete, aminek 4 hálószobája is van, amik közül 3 már bérlőire is talált. Ezekbe párok élnek, akik elég hosszú, egy éves időre tervezik maradásukat, melyek között nyomós érv, a közeli munkahelyeik és a jól orientált elhelyezkedés.

A szobák közül a 15 nm-es-t van még lehetőség kibérelni, ami minden alapvető berendezéssel rendelkezik már.

További információt telefonon tudok adni, kérem ott keressenek!

Budapest, a festői szépségű fővárosunk, számos ‘olcsó kiadó szoba Budapest‘ lehetőséget kínál azoknak, akik gazdaságos, mégis kényelmes szállást keresnek. Weboldalunk egyedülálló gyűjteményében megtalálhatóak a legjobb, gondosan kiválogatott kiadó szobák és lakások Budapest legkedveltebb negyedeiben. Minőség és megfizethetőség egyensúlyát biztosítva, minden ingatlanunkat alaposan ellenőrizzük, hogy garantáljuk a megbízhatóságot és a kényelmet. Fedezd fel az olcsó kiadó szobáinkat Budapest szívében, és élvezd a város kínálta lehetőségeket egy otthonos és pénztárcabarát szálláshelyen!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!