Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Simonyi Zsigmond utca 13.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:2  fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.12 nmGépek: hűtő, mosogatógép, mosógép, sütő, főzőlap, mikró, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
Kispesten szoba kiadó!

Pest 19. kerülete Kispest, aminek a Simonyi Zsigmond utcájában található, az általunk társaslbérlet ként üzemeltetett 88 nm-es lakás, aminek az egyik 12nm-es szobája esetében van most lehetőség a kifejezetten hosszú távú bérlésre!Ez a lehetőség egy beköltöző részére áll fennt, aki egy bútorozott háló használati jogát kapja tőlünk, a közös helyisége használata mellett. A szoba mellett még saját hálókból 3 db van, amik közül mindegyikbe laknak, fiatal, több évre tervező bérlőink, akik nemrég költöztek be saját lakrészükbe. Az említett közös területek, a konyha és a fürdőszoba. A konyha egyben az étkező is, ami mellett minden alapvető konyhai eszközzel is felszerelt a helyiség. A fürdőszoba kádas, ami mellett közvetlen a Wc található, aminek a mosdó ( tükrös ) a közvetlen szomszédja.

A szobáért fizetendő havi bérleti díj, 85.000Ft, ami mellett egy szintén havonta fizetendő kb 26.000ft-os rezsi is fizetendő.

Az albérlet, a háztömb 3. emeletén van, amihez közel fitneszterem, uszoda, biliárdszalon, Kispesti piac található. Innen elég gyorsan elérhető a Köki terminál, aminek környékén metró, vonat és busz járatok közlekednek.

Kiadó szobák Budapesten: Fedezd fel weboldalunkat, ahol változatos kínálatban várunk, hogy megtaláld a tökéletes kiadó szobát Budapest szívében vagy annak csendes, zöldövezeti részein. Legyen szó rövid távú szállásról vagy hosszú távú otthonról, minden igényt kielégítünk. Szigorú ellenőrzési folyamatunk biztosítja, hogy csak megbízható és kényelmes szobákat kínáljunk. Böngéssz most, és találd meg álmaid otthonát!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!