Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Simándy József utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: Főzőlap, sütő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 22, kerületében egy igényesen felújított kétlakásos társasház egyik szobája kiadó.

A közelben Tropikárium, Momento park, Duna part, Nagytétényi út találhatóak. Amik kikapcsolódásra, sportolásra és akár a mindennapos közlekedésre is alkalmasak. Az épület tetőszerkezetét pár éve felújítottuk, ahogy a kerítést is. A kert gondozását egy általunk megbízott cég intézi havi rendszerességgel, melynek a díját a közös költség tartalmazza. Ennek köszönhetően az autóval való parkolás is udvaron belül megoldható. A kert meglétéből és méretéből kifolyólag pedig akár kisebb, nagyobb összejövetelekre is lehetőség nyílik.

Az épület alatt egy hatalmas pince található, melynek használata, ugyan úgy a lakók között oszlik fel, mint ahogy lakáson belül a tágas konyha és a wc-vel egybekötött fürdőszoba is.

Az összesen 100 nm alapterületen összesen négy szoba helyezkedik el, melyből háromban már több hónapja leszerződött bérlőink élnek. A jelenlegi lakók 25-35 év közöttiek, akik között van vidéken és a belvárosban dolgozó is. Amik közösségi feladatoknak számítanak az a lakáson belüli bútorok, gépek épségének megőrzése, illetve az ingatlan tisztán tartása. Ebből az okból kifolyólag a dohányzás csak az épületen kívül megengedett, viszont kisállat még ott sem tartható. A hálószoba berendezett, így az azonnali birtokba vételét még a bútorok hiánya sem gátolja.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!