Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Seregély utca 19.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: sütő, főzőlap, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló, mosógép, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 3. kerületi Seregély utcában megtalálható kétszintes családi házam egyik földszinti szobája kiadó! Még az emeleti ingatlan külön albérletként üzemel úgy ez a földszinti három szobát tartalmaz, melyek mindegyike külön szerződéssel bérelhető.

Ezekben már laknak, jelenleg egy 29 éves állatgondozó hölgy és egy 23 éves autószerelőként gyakornoki poziciót betöltőt fiatalember. Mindketten második fordulós szerződéseiket töltik, melyek ennek az ingatlannak az esetében egy éves időtartamra szólnak. Elmondásuk szerint azért szeretik ezt a környéket, mivel biztonságos, csöndes, nyugodt légkörű. A budai és pesti belsőbb kerületek is gyorsan megközelíthetőek, így nem érzik hátránynak külkerületi elhelyezkedését. Szomszédos utcákban a neves Symbol rendezvényközpont, hangulatos éttermek, bárok, Tesco, bankok, fitness terem, cukrászda és szépségszalonok találhatóak.

A Bécsi út két utcára húzódik, amin rendszeresen járnak buszok és villamosok is. Ugyanúgy mint az utca végén megtalálható Szépvölgyi úton is. A Duna partján, ami mindössze négy utca, megtalálható a hév vonala is. Ennek megállója 5 perc sétára van. A 75 nm-es, három szobás lakás minden része bútorozott, szobái kényelmesen modern, letisztult stílusban berendezettek. Tartalmaznak ágyat, szekrényt, kisasztalt.

A konyha és a fürdő közös területek, melyek közül a fürdő zuhanykádat, a konyha pedig konyhai eszközöket, elektronikákat tartalmaz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!