Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Sas utca 25.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, kenyérpirító, mosógép, szárítógép, kávéfőző, turmix, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 5. kerületében az Arany János utcával keresztező Sas utcai ingatlan egyik bútorozott, 9 nm-es szobája azonnal költözhető.

A belváros egyik legszebb, legkulturáltabb egyirányú utcájában található a társasház, melynek harmadik emeletén kapott helyet a 60 nm-es, 3 szobás albérletem. A három szobából kettőt nemrégiben kivett két főiskolás fiatalember, akik szobái hasonló alapterületűek. Az ingatlan bútorozott állapotú, gépesített bérlemény. Rendelkezik két fürdőszobával, melyek mindegyikében egy-egy wc is helyet kapott.

Rendelkezik még konyhával, ami a fent említett módon berendezett. Étkezővel egybekötött, minden alapvető eszközzel ellátott. A bérlők kényelme érdekében az albérletekben nem megszokott elektronikákat is elhelyeztünk, például szárítógép, illetve konyhai kisgépek. A szobák is teljesen felújítottak, azokban szekrények, ágyak és apróbb dekor holmik találhatók. A belvárostól megszokott számos üzlet erre az utcára is kiterjed, éttermek, szendvicsbárok, kávézók, kifőzdék, bárok, büfék, pizzériák megtalálhatóak.

Ezeken kívül még gyógyszertár, drogéria, Lidl, ofotért, dohánybolt, pékség. Közlekedése kiváló, minden a belvárosban előforduló tömegközlekedési eszköz megtalálható. A számos látnivaló mellett rengeteg iskola, szolgáltató székház is fellelhető, így ezek elérése gyalogosan is megközelíthető. Az ingatlan minden hétköznap megtekinthető 8-20-ig.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!