Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Sas utca 13.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkező, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: légkondi, sütő, TV, gázlap, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
Budapest 20. kerületében a Nagykőrösi és a Helsinki út között található egyik legközkedveltebb utcában kapott helyet a négy szobás, 105 nm alapterületű, különálló családi házam.

A munkából kifolyólag vidékre kellett költöznöm és azt találtam a legjobb megoldásnak, hogy a ház sose legyen üresen, hogy külön adom bérbe mind a négy hálót. Mivel ennek már két éve, ami idő alatt a négy szobából kettőt fixen béreltek végig, de az én helyzetemhez hasonlóan az egyiküknek le kellett hagynia az ingatlant, jelenleg csak egy bérlő tartózkodik ott, aki hosszú távon két éve lakja a szobát. A másik kettőben időközben cserélődtek a lakók, de Ők sem pár hete, inkább több hónapja élnek itt.

Az elmúlt évek során csak jó bérlőket sikerült kifogni, akik mindegyike időben fizetett, vigyázott a ház értékeire, tisztaságára. Ha egy újabb ilyen bérlőt találnánk neki cserébe egy bútorozott, redőnyös, kényelmes, tiszta szobát tudnánk biztosítani, a hosszú távra szóló mindkét oldal részéről tiszta, minimum egy éves szerződés mellett. A fürdőszoba, a konyha, az étkező és a nappali is jelen vannak az ingatlanban, mellyet az összes lakó közös terület néven ugyanannyi joggal használhat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!