Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Sarolta utca 5.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 29.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10nmGépek: sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő, mosógép, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó Budapest II. kerületben.

A Budapesten található Margit szigethez közeli környéken fekszik ez a nemrégiben épült 4 lakásos társasház.

A közkedvelt Margit sziget pár perc sétával elérhető, ami remek sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt. A Dunapart is kb 5 perc gyalog, így ha valaki egy kis szabadidős tevékenységre vágyik, nem kell parkoló után kutatnia, hiszen a szomszédjába kell szinte csak elmennie. Ha esetleg az idő nem kedvez a szabadtéri foglalatosságoknak, akkor sincs gond, hiszen a Panoráma Sportközpont is 3 utcára megtalálható.

Az épület kerítéssel körbevett, így a közös udvari rész is a lakók rendelkezésére áll. Természetesen az épülethez saját postaláda, kapucsengő és tároló is tartozik. A környék csöndes, nyugodt légkörű, a szomszédok kedvesek és barátságosak. Az albérlet összesen 54nm, melyben gyönyörű kialakítások mellett megtalálható a 3 szoba, konyha és a fürdőszoba is. Ezek közül konyha és fürdő, melyeken osztozniuk kell az itt élőknek, akik jelenleg két fő férfi. Ők 32 és 35 évesek, akik Pesten dolgoznak, véglegesített szerződéssel.

A hálók átlagosan 10nm-esek, melyből ez a nagy ágyas, tévével felszerelt üresedett meg. A fürdőben zuhanyzó, wc, mosógép található, míg a konyhában az étkező és a teljesen gépesített konyhabútor.

Amennyiben személyesen is megtekintené az ingatlant, keressen a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Budapesten kiadó szobák: weboldalunkon egyedülálló választékot találsz, ahol a megbízhatóság és a kiváló minőség áll az élen. Ha egy megbízható és hiteles forrásból kívánod lefoglalni következő szállásodat, válaszd szolgáltatásunkat. Nálunk csak gondosan ellenőrzött, hosszú távú bérlésre kínált szobákat és lakásokat találsz, biztosítva ezzel a nyugalmas és gondtalan lakhatást.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!