Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Sárfű utca 29.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali (étkezős)
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, mosógép, mosogatógép, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 15. kerületben megtalálható Szentmihályi út mentén megépült 8 emeletes házakból álló lakótelep egyik legszebben rendben tartott tömbjében megtalálható ez a 60 nm-es, két szobás lakás.

Alapterületéből kiindulva már nem minősül garzonnak, mégis társ albérletnek minősül. A másik szobában egy 30 éves nő él, aki a Pólus Centeri Tesco alkalmazottja. Ebben az alapterületben a két szobán kívül kialakításra került még egy konyha, fürdő és étkezős nappali is. A nappaliba van egyedül lehetőség több fős társaság vendégül látására, amihez a szükséges előkészületekre a gépesített konyhában van lehetőség.

A vendégekkel együtt az itt élők egy fürdőn tudnak osztozni, ami zuhanyzós és wc-s egyben. A 12 nm-es szoba egy személy számára alkalmas, aki részére biztosítottunk egy kényelmes ágyat és egy méretes, 3 ajtós szekrényt. A szobát havi 80.000 forintért lehet bérelni, aminek beköltözéséhez ugyanilyen értékű kaució letétele szükséges. Az épület egyik oldalán a Szentmihályi út van, melynek pont ezen részén van a 130-as és 204-es buszok megállója. A buszmegállókon túl már látni is lehet a már említett Pólust, ahol Tesco, posta, ruházati üzletek, cipőboltok, mozi, sportbolt, Media Markt, fitness terem, cukrászda és kifőzde is található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!