Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Sáfár Péter utca 2.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max.2  főLakótársak: 0  fő lány,2  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15nmGépek: gázlap, sütő, tv, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepel belvárosi részén kínálom kiadásra a 70 nm-es lakásom egyik 15 nm-es szobáját.

A Csepeli Sportklub alapítvány, ami mellett stadion, gimnasztika klub, fitnesz stúdió szomszéd utcájában, ahol csupa kertes házak találhatóak fekszik ez a régi stílusú kétlakásos parasztház. A környéket körbe ölelő nagyobb utak sem szoktak torlódást produkálni, így mondhatni a város zajától messze fekvő, csöndes kis utca közepén fekszik ez a folyamatosan karbantartott albérlet.

A szóban forgó albérlet 70nm alapterületű, melyben három darab átlagosan 15 nm-es háló rejlik, a tágas, otthonos konyha és a sarokkádas fürdőszobán kívül. Csepel ezen területén elég ritka lehetőség egy ilyen igényes albérlet ennyi pénzért, ilyen felszereltséggel.

A fürdőszoba tágas, sarokkáddal, wc-vel, mosdóval, mosógéppel felszerelt, melyben még ezek elhelyezését követően is rengeteg mozgástér maradt.

A konyha gázlappal, sütővel, kenyérpirítóval, teafőzővel, minden alap konyhai eszközzel hat személyes étkezővel, mely akár az összes bérlő egyidejű étkezésére is alkalmas, felszerelt.

A hálószobák közül kettő az emeleten van, melyek közül az egyik üresedett meg pár hete. Ez a szoba akár két fő részére is megfelelő méretű, így bárok jelentkezését is várjuk. A könnyebb költözés érdekében ággyal, asztallal, szekrénnyel, TV-vel felszerelt.

A bérléshez egy hó kaució plusz egy hó bérleti díj megléte szükséges, illetve az egy éves szerződés tudomásul vétele, aláírása.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!