Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rumbach Sebestyén utca 3.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 0  fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.13 nmGépek: porszívó, sütő, mosógép, főzőlap,  hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 7. kerületében szoba kiadó

A belváros megszokott szépséges környezetében található ez a csodás társasház, melyben a Pest legtöbb ingatlanjában előforduló körfolyosó biztosítja a lakáshoz jutást.

A ház előtt lévő kis tér remek látvány a tömbből kilépve, nem is beszélve a sok helyről, ami a közelben található és kikapcsolódásra remek lehetőség, mint például a kávézók, éttermek, Madách tér, sétálóutcák, egyedi kisüzletek. Persze a kötelező dolgok beszerzése érdekében sem kell sokat sétálni, hiszen a közelben élelmiszerbolt, pékség, kozmetikák, posta, kormányablak is fellelhető.

A lakás az ingatlan legfelső emeletén helyezkedik el, ami remek kilátást és csöndes éjszakákat biztosít. Alapterülete összesen 85nm, melyben 2 szoba van, amik közül az egyikben már egy 33 éves fiatalember él, aki a közeli étterem futára. Megbízható, tiszta, jómodorú ember, aki könnyen beilleszkedett a ház közösségébe.

Vele csak a konyhán és fürdőszobán kellene osztozni a következő lakónak, ami szerintem összesen 2 főnek nem olyan nehéz dolog. Az egész ingatlan teljesen bútorozott, ami alatt a konyhában az elkronikai eszközöket is értem ( : porszívó, sütő, főzőlap,  hűtő ) és a fürdőszobában a kád és wc mellett a mosógépet is.

A szoba alapterülete 13nm, melyben egy kényelmes franciaágyat, egy íróasztalt a hozzá tartozó székkel és egy beépített szekrényt helyeztünk el.

A szoba zárható, a bérléséhez 1 havi kaució szükséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!