Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rozsnyó utca 39.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: gázrezsó, kávéfőző, vízforraló, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesterzsébeten, 8 négyzetméteres, otthonos szoba kiadó.

Budapest közkedvelt külkerületében, egy kétszobás kertes házban kínálom kiadásra ezt a frissen festett, nemrégiben nagytakarításon átesett aranyos szobát egy fő személy részére. Olyan jelentkezők hívását várjuk, akik értékelik a kertes ház előnyeit, illetve hajlandóak a Főváros belvárosi része elérése érdekében kicsit többet utazni, amiért cserébe csöndes, gyér forgalmú, kertes házakkal telített, zöldekkel körbevett környéken lakhat.

Az Üllői út gyalog is mindössze 7 perc sétát vesz igénybe, ahol a közlekedés és a központiság egyformán jelen van. Ezalatt értem az ezen az úton végighúzódó, saját pályáján haladó villamos járatokat, illetve a rendszeresen járó buszokat is. Az üzleteket nem sorolnám fel névlegesen, de élelmiszert, dohányárut, főtételt és egy kis nasit rövid gyalogúttal beszerezhetünk. Ebben  a családi házban két darab, egymástól külön nyíló házrész található, melyek mindegyike albérletként funkcionál. Az utcafronti lakásban,melynek alapterülete 45 nm található, ez a pici, de otthonos, 8 nm-es, bútorozott szoba.

A másik szobában egy 29 éves fiatalember él, aki állandó munkával rendelkezik, ami mellet rendkívül megbízható csöndes személy, aki minden szabad percét sportolással tölt. Vele csak a konyhán és a fürdőn kell osztozni, melyek úgyszintén bútorozott, gépesített helyiségek. A szoba azonnal költözhető állapotú.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!