Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rozsnyó utca 28.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, kávéfőző, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 18. kerületében, kétlakásos társasházam egyik 10 nm-es hálója megüresedett.

A már ott élő fiatalember mellé keresem azt a hozzá hasonlóan környezetére tiszta, rendszerető, megbízható bérlőt, aki jó áron, jó helyen keresi új stabil otthonát, Pestlőrinci részen. Pest ezen külkerülete elég vegye a házak tekintetében, hiszen rengeteg lakótelep, családi ház, társasház kapott itt helyet, amik közül elég sok bérelhető. Ez a szoba mégis előnyösebb ezekkel szemben, hiszen a környéken a kerületen belül az egyik legnyugottabbnak, biztonságosabbnak minősül. Az Üllői út és a Selmecbánya utca között húzódik az ingatlan utcája, így ezek közül mindkettő rövid sétával elérhető.

Mindkettőn járnak buszok, de az Üllőin még villamosok is, szám szerint az 50-es. Mivel ezek az eszközök elég sűrű menetrendűek, így Pest környező kerületei vagy a belvárosa pár megálló megtételével elérhető. A környéken még dohánybolt, egészségügyi központ, Lőrinc Center bevásárlóközpont, Lidl és számos étterem, kávézó található. Az épület földszinti ingatlanjában van ez az aranyos kis szoba, ami a lakás 65 nm-éből veszi el a saját ki 10 nm-ét.

Ezen kívül még található egy zuhanyzós, wc-s fürdő, egy gépesített, bútorozott konyha és egy nappali, ahol az étkező is megtalálható. A szoba is be van már rendezve, abba ágy, szekrény, asztal van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!