Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rózsakert utca 27.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 30.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Hűtő, tűzhely, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budatétényben szoba kiadó.

Egy modern külsővel rendelkező lakótelepi lakás, hatalmas 160 négyzetméter alapterülettel rendelkező, albérletként funkcionáló 5. emeleti szobája azonnal költözhető.

A tömbben leginkább ehhez hasonló kifejezetten nagy alapterületű lakások találhatóak, amelyeket leginkább több gyerekes családok laknak. Az adott ingatlan esetében összesen 4 szoba került külön kiadásra, amelyek közül már csak a hirdetésben szereplő várja új bérlőjét, akia berendezést tekintve maximum 1 fő lehet. Összesen 18 négyzetméter, amelyben egy 90x200as ágy, szekrény, asztal és szék található. A többi bérlővel aki jelenleg egy 30 éves hölgy, illetve két harminc körüli fiatalember, akik a vendéglátásban dolgoznak, azok akikkel a zuhanyzó, wc-s fürdőn és az étkezős konyhán kell osztozni. Lakáson belül jelenleg egy nagyon jó rendszer működik, amit a bérlők saját rendszer alapján alakítottak ki.

A ház központi része a konyha, hiszen itt van egyedül lehetőség a négyfős étkezőnek köszönhetően az egyidejű időtöltésre hely szempontjából.

A Nagytétényi út mindössze 6 perc gyalog, ahonnan pár megállóval elérhető a Campona bevásárlóközpont, Tropicarium Oceanárium, Tesco, Aldi, McDonald’s, RTL kábeltelevízió kft, dohánybolt, Lidl, Gyrosos, Hajós Alfréd Tanuszoda és, akár a Dunapart is.

Olcsó kiadó szoba Budapest: Látogass el weboldalunkra, ahol széles választékban találsz kedvező árú kiadó szobákat Budapest különböző részein. Legyen szó diákoknak, fiatal szakembereknek vagy csak költségtudatos utazóknak ideális megoldásokról, nálunk mindenki rátalálhat a számára tökéletes otthonra. Minden ajánlatunkat gondosan válogatjuk, hogy biztosíthassuk az ár-érték arányt és a megbízhatóságot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!