Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rózsa u. 17

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 32.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, gázlap, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Az Újpesti kórház közelében található egy 16 négyzetméteres, bútorozott szoba kiadó egy tízemeletes panelházban. A lakás összesen 127 négyzetméteres, négy hálószobát, két fürdőszobát és egy konyhát foglal magában, és a negyedik emeleten található. A környék egyik legkulturáltabb részén, a Rózsa utcában helyezkedik el, ahol számos üzlet, például szupermarketek, könyvesboltok és drogériák találhatók.

A lakás előtt gyakran közlekednek a 20E és 25 buszok, valamint a Tél utcában a 120-as járat is elérhető. A fürdőszobák mindegyike zuhanyzós és wc-vel felszerelt, a konyha pedig gépesített, és csak egy boltív választja el az étkezőtől. A másik három hálóban két lány és egy fiú él, akik fiatalok, dolgosak és sportosak.

A szoba havi bérleti díja 95.000 forint, ami az árkategóriájában jutányosnak számít a 4. kerületben. A szoba berendezése magában foglal egy szekrényt, ágyat, éjjeli szekrényt, komódot, íróasztalt és TV állványt. Személyes megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges.

Kiadó szobákat kínálunk Budapesten, legyen szó a belváros pezsgéséről vagy egy csendesebb, zöldövezeti környékről. Weboldalunkon széles választékban találsz szálláslehetőségeket a főváros különböző kerületeiben. Minden szobát alaposan ellenőrzünk annak érdekében, hogy garantáljuk a megbízhatóságot és a minőséget. Fedezd fel kínálatunkat, és találd meg a számodra ideális szállást Budapesten!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!