Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rózsa utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, gázlap, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten szoba kiadó!

Az Újpesti kórháztól nem messze egy tízemeletes panel tömbben kiadó egy 16 nm-s, bútorozott szoba. A lakás 127 nm, mai magában rejt négy hálószobát, kettő fürdőt és egy konyhát. A tömb negyedik emeletén van a lakás. A Rózsa utca mentén ilyen, illetve ehhez hasonló épületek találhatók. Újpest lakótelepei közül ez az egyik legkulturáltabb. Üzletekből sincs hiány a környéken szupermarketek, könyvesboltok, drogériák, Penny, Spar, szépségstúdió található itt.

Az ingatlan előtt a 20E és 25 buszok közlekednek sűrű menetrenddel. Az utca végét keresztező Tél utcán pedig a 120 -s 120 járatok is megtalálhatók. A fürdőszobák mindegyike zuhanyzós, wc-s, bidés, a gépesített konyhától pedig mindössze egy boltív választja el az étkezőt. A másik három hálóban két lány és egy fiú él, akik fiatalok, dolgos, sportos mindennapokat élők. Ez a nagyobb, fiatalosan berendezett szoba szekrényt, ágyat, éjjeli szekrényt, komódot, íróasztalt és TV állvány már tartalmaz.

A 4. kerület áraihoz képest jutányos, havi 75.000 forintos havi bérleti díjért lehet kivenni ezt az otthonos hálót. Személyes megtekintés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!