Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rozmaring utca 19.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: főzőlap, sütő, hűtő, mosógép, kávéfőző, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest Budaörsi útjától mindössze 5 perc sétára található Rozmaring utcában azonnal költözhető szoba várja új bérlőjét.

A Főváros budai oldalán, egy nagyon jó közlekedéssel rendelkező környéken, ahol központi elhelyezkedésétől független mégis csöndes, kertvárosias hangulattal rendelkezik ez a csodás utca. Az épület egy háromlakásos társasház, aminek másik két lakásában több gyerekes családok laknak. Az épületen belül található lakások átlag alapterülete 60 nm, melyen belül a legtöbb esetben három szoba került kialakításra. Az albérlet esetében is így történt, aminek köszönhetően két fiatal hölgy már régebb óta lakja a lakást.

Mindketten kedves, segítőkész, környezetükre tiszta hölgyek, akik mellé hozzájuk hasonló egy fő bérlőnket keressük. Mivel az előző lakó mr hetekkel ezelőtt kiköltözött, a szoba átesett a kötelező tisztasági festésen, illetve nagytakarításon. Abban a bérlő rendelkezésére bocsátunk egy 90×200-as, tárolókkal ellátott ágyat, egy íróasztalt és egy gardróbszekrényt. Az ingatlan közösen használandó területe a konyha, a fürdő és a mellékhelyiség.

A fürdőszobában zuhanyzó van, ami az elmúlt egy év folyamán teljes átalakuláson ment keresztül. A konyhája az akár mindennapi főzésre felszerelt, berendezett állapotú. A mellékhelyiséget külön lehet megtalálni ezzel is megkönnyítve a bérlők mindennapjait.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!