Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Róna utca 89.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha-étkező,, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 7 nmGépek: mikró, sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros zuglói részén, 7 nm-es kisszoba várja új beköltözőjét.

A társasház, melyben az albérlet található, Budapest 14. kerületében van, ami közös elkerített udvarral rendelkezik, illetve a lakásonként kapucsengő és riasztó is tartozik hozzá, összesen pedig 12 lakást rejt. A lakások nagyságrendiek egyformák, körülbelül 70 nm alapterületűek, melyek összesen két szinten terülnek el. Ezek közül kettő lakás működik albérletként, de csak ez az egy ad lehetőséget a szobánkénti bérlésre.

Ebből összesen három háló van, melyek mindegyike 10 nm alapterületű. A lakás központi része egy étkezővel egybekötött konyha, ahonnan az ingatlan összes többi helyisége nyílik. Az ingatlan állapota felújított, rendszeresen karbantartott, az elmúlt 15 évben épült. Helyiségei világosak, otthonosak, jól szellőztethetőek. Az albérlet csak bútorozva igényelhető, ami a szobák esetében ágyat, asztalt és szekrényt jelent. A fürdőszoba wc-vel egybekötött és zuhanyzós, zárható, mégis közös területnek minősülő. Jelenleg két huszonéves fiatal lakja a másik két szobát, akik mindketten dolgod, segítőkész, megbízható emberek.

A hirdetésben megadott rezsi díj, a karbantartási munkálatokat, szemét díjat és a hirdetés táblázatában felsorolt közművek havi, lebontott összegét tartalmazzák. További kérdésekre szívesen válaszolok, amit lehetőség szerint telefonon lehet megoldani. A beköltözés, akár egy héten belül megoldható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!