Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Róka utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkezős nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen különálló családi házban egy frissen festett, kő padlós szoba kiadó!

A 21. kerület egyik csöndesebb részén kiadó egy igazán otthonos hangulatú kis ház egyik szobája. Senkit ne tévesszen meg a kieső elhelyezkedése ennek az utcának, hiszen ettől független a tömegközlekedési eszközök ezen a környéken is rendszeresen járnak. A környező utcák szinte mindegyikén közlekednek ezek a buszok, melyek segítségével a kerület központi része pár perc időráfordítással könnyen megközelíthető.

A környéken leginkább nagy telekkel rendelkező családi házak találhatóak, melyek között ritkaságszámba megy, ami albérletként használható. Ha talál is ilyet az ember, annak kiemelkedően magas az ára, aminek következtében gondolkodóba esnek az emberek, hogy inkább társ albérletet választanak. Ez az ingatlan is ilyen elven működik, hiszen mind a négy szobáját külön szerződéssel, egymás számára idegen emberek tudják bérelni. Mivel a szerződések szobákra szólnak az ezeken kívül megtalálható helyiségek, illetve az ingatlanhoz tartozó területek ezen személyek között ugyanannyi joghasználattal bírnak. Ennek a háznak az esetében ezek közé tartozik a fürdőkádas, wc-s fürdőszoba, illetve a tágas, gépesített konyha.

Az étkezős nappali is ide sorolandó, mint ahogy a házhoz tartozó kert is. A kizárólagosan használandó háló bútorozott, 12 nm. Az ingatlan megtekintése hétköznaponként megoldható, előre egyeztetett időpontban.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!