Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Repkény út 15.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: klíma, sütő, főzőlap, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen szoba kiadó!

Csepel-Királyerdő részen a Szabadkikötő park szomszédjában található Repkény utcában kínálom kiadásra ikerházam egyik különálló felének szobáját. Az ingatlan több, mint 20 éve egy család építette fel, akik két gyermeküknek szánva egy ikerházat gondoltak el. Ez 1-2 év alatt meg is épült aztán az öröklés következtében eladásra is bocsátották. Így jutott ehhez a csodás ingatlanhoz a családom, de mivel nálunk csak egy gyerek született, így a másik oldalt társ albérletként üzemeltetjük.

Az ingatlan nagy, 75 nm alapterületű, melynek közös területeiből a szobák darabonként vesznek el 20 nm-t. Ez azt jelenti, hogy 35 nm-en terül el a közös területnek számított amerikai konyha és a fürdőszoba. Az amerikai konyha teljesen berendezett, gépesített, nappalival étkezővel egybekötött konyharész. A fürdőszoba kádas, így a zuhanyzásra is van lehetőség. ezen felül benne még mosdó, illetve wc kaptak még helyet.

Mivel a szobák méretesek, így a nagyméretű ágy és szekrény megléte ellenére is elegendő mozgástérrel rendelkeznek. Ennek a szobának még nagy előnye az, hogy saját erkély is tartozik hozzá, így a reggeli kávézásokat akár a szobából való kilépés nélkül is a természetben lehet megejteni. A szoba kér egy héten belül beköltözhető, bérléséhez egy hó kaució letétele szükséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!