Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Remetehegyi út 189.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000  FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: Hűtő, Tűzhely
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 3. kerületében társasházi szoba kiadó!

A Hármashatárhegytől nem messze egy csöndes, barátságos, biztonságos utcában, pontosan a Remetehegyiben fekszik ez a gyönyörűen felújított fiatalos ház.

Összesen 4 lakásból áll, melyek közül az egyik, hátsó udvarra néző ablakokkal rendelkező albérlet, egyik szobája üresedett meg.

Biciklivel körülbelül 5 perc alatt megközelíthető a Bécsi út, melyen villamos és autóbusz járatok segítik az akár mindennapos közlekedést. Ezen az úton lehet az Árpád hidat megközelíteni, amin az áthaladást követően a Róbert Károly körútra érkezünk. Ennek az útnak a vonalán még pékség, éttermek, cukrászda, benzinkút, Jysk, Lidl, Tesco, Praktiker, Burger King, és az Óbudai jégcsarnok is elérhető.

Az ingatlan három szobával rendelkezik, melyekből kettőt már 2 fő lány bérel, akik a vendéglátásban dolgoznak. Korban 27, illetve 30 évesek, aminek köszönhetően nagyon jól kijönnek. Ebből az okból kifolyólag szeretnénk hozzájuk hasonló korban lévő bérlőt találni, mert szeretnénk megtartani a ház légkörének pozitív hangulatát.

Az ingatlan fürdőszobájában zuhanyzó, wc és mosdó található, míg a konyhában egyedi konyhabútor, gépeit tekintve hűtő, tűzhely, mikró, kávéfőző, illetve egy négyszemélyes étkező is megtalálható. Berendezés során a szobákat sem hagytuk figyelmen kívül azokban ágyat, ruhásszekrényt, komódot és éjjeliszekrényt helyeztünk el.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!