Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Remetehegyi út 159.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Gázlap, hűtő, mikró, mosógép, gáz cirkó
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Táborhegyen szoba kiadó!

Budapest III. kerületében, annak legzöldebb részének határában, a Hármashatár-hegytől 5 perc sétára megtalálható ez a csodás, saját elkerített kerttel rendelkező, frissen szigetelt családi ház. A háznak a kétgenerációssá alakítását 2016-ban végeztük el, azóta hívjuk albérletnek ezt a különálló 75 nm-es, két szobás részt. Olyan párok jelentkezését várjuk erre a hirdetésre, akik ügyelnek más tulajdonára, sajátjukként kezelik azt, akik jól kijönnek az ott élő fiatal hölggyel, hiszen ő két éve lakja az általa bérelt hálót. A fürdő és a konyha közösen használandó, tisztán tartandó, megbeszélt rendszer alapján igénybe vehető.

A fürdő tartalmaz zuhanyt, wc-t, mosdót és egy Magyarországon egyre jobban elterjedt bidét. A konyha jól szellőztethető, világos, akár 2 fő egyidejű ténykedésére elegendő mozgástérrel rendelkező, gépesített, bútorozott helyiség. A ház melegvíz és hűtés ellátottságát biztosító gáz cirkó, kazán is itt kapott helyet. A háló egy nemrégiben burkolt, új minőségi ággyal rendelkező, székkel, éjjeliszekrénnyel, gardróbbal berendezett, redőnnyel ellátott helyiség.

Az itt lakók rendelkezésére kikapcsolódás céljából számtalan lehetőség van a közelben, hiszen sétányok, kilátók, túra útvonalak, vadaskertek és focipályák is gyalog megközelíthetőek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!