Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Reitter Ferenc utca 7.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 3 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:3  db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.18 nmGépek: főzőlap, hűtő, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten, a Róbert Károly körútról nyíló Reitter Ferenc utcában fekvő albérletembe keresem annak új bérlőjét.

Ebben a társasházban csak 3 emeleten terülnek el a lakások, melyek közül, csak ez az egy funkcionál albérletként. Ha szeretne a város nyüzsgésében részt venni, mégis gyönyörű környezetben lakni, úgy ez a hely a legideálisabb választás, tekintve, hogy itt terül el a Városliget az ő megannyi élményt nyújtó helyeivel.

Itt fekszik ugyanis a Fővárosi Állat és Növénykert, a Vajdahunyad vára, a Fővárosi Nagycirkusz, a Széchenyi fürdő, de említhetjük a Hősök terét akár. Ha viszont a pihenésé a főszerep, akkor is a Városliget zöld gyepét ajánljuk. Innen tömegközlekedéssel bármilyen desztináció elérhető a városban pillanatok alatt a troli, vagy akár az egyes metró közelsége miatt. A környéken megannyi étterem, falatozó és pub ontja magából finomabbnál finomabb termékeit, ha az ember kulináris élményekre vágyna.

Ugyanúgy a bevásárlást is lehet intézni rövid időn belül a közelben található boltoknak és bevásárlóközpontoknak köszönhetően. Az albérlet egy belülről felújított lakás három szobával és a mindegyikhez tartozó fürdővel és wc-vel. Közös helység csak a konyha és az étkező, ami egy légtér. A konyha gépesített.

Van benne egy elektromos főzőlap, egy hűtő, egy páraelszívó és az étkező részen egy televízió.  Minden szobához külön a nagy ágy és a szekrényeken kívül tv is tartozik. A konyhát és az étkezőt két fiatal hölggyel kell megosztani, akik mindketten az állatkert alkalmazottai, tehát sokat nincsenek a lakásban.

Amennyiben tetszene ez a kis ékszerdoboz, kérem jelentkezzen bátran!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!