Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Reitter Ferenc utca 62.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.500 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: tűzhely, hűtő, tv
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön szoba kiadó.

Budapest egyik legkedveltebb kerületében, ahol rengeteg nagyobb út gyors elérése hatalmas segítség a tömegközlekedést használók részére, üresedett meg egy társasház egyik világos szobája.

A Róbert Károly körúttól, az M3 bevezetőtől és Váci úttól egyforma távolságra található Reitter Ferenc utcában található az épület, amely egy 2010-ben teljesen felújításra átesett lakótömb. Ezeknek a nagyobb utaknak köszönhetően busz, villamos vagy akár metró is rendelkezésre áll, melyeken a

Duna ezen oldalán a bármely úticél gyorsan elérhető. Picit több séta árán Budapest Hősök tere, Vajdahunyad vára, Városliget, Széchenyi Gyógyfürdő és a Fővárosi állatkert is megközelíthető. A sport szerelmeseinek különösen pozitív tulajdonság lehet, hogy a szomszédba a Vasas Sportklub helyezkedik el.

Az épület első emeletén fekszik a lakás, amely egy tágas 140 nm alapterülettel rendelkezik. A négy szobában, jelenleg három bérlő él, akik kettő fő lány és 1 fő fiú, akik mindnyájan kerületen belül dolgoznak. Van köztük eladó és van köztük kőműves is, egy dologban viszont nagyon hasonlóak, ami pedig a sport orientált élet felfogásuk. Velük kellene osztozni a zuhanyzós, wc-s fürdőszobán, illetve az étkezővel egybekötött konyhán. Mivel az albérlet már négy éve funkcionál   és van olyan bérlőnk aki három éve lakja, így azbott beállított rendszer tökéletesen jól működőnek tűnik, mind a takarításban, mind pedig a helyiségek használatában.

Amennyiben úgy érzi, hogy a leírtak ellenére tudna itt élni, kérem keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!