Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Régi posta utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mikró, mosogatógép, főzőlap, sütő, kenyérpirító, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Az 5. kerület sétálóutcái közül, az egyik legszebb megjelenésű mentén megtalálható az albérletnek otthont adó, három emeletes, régi stílusú, tégla falazatú társasház.

Ennek az épületnek az első emeletén található a kétszobás albérlet, amibe jelenleg egy 25 év körüli, fiatal pár lakik, akik mellé, a még lakóval nem rendelkező hálóba, szintén párok tudnak beköltözni. Az 55 nm-es lakásban amerikai konyha, fürdő helyiségek találhatók, a két privát hálószobán felül. Fürdőszobája kádas, wc-s, a konyhája pedig négyfős étkezőasztallal, több személy számára is kényelmes nappali résszel, és teljesen gépesített, bútorozott konyha résszel megjelenő. A kiadó szoba 15 nm, amibe kétszemélyes ágy és különböző stílusú tárolók találhatók. Ezt a méretes szobát 80.000 forintért lehet bérelni, kifejezetten csak szerződéssel.

Az 5. kerület több központi térrel megtalálható, amik közül a lakáshoz legközelebb a Vörösmarty tér és a Ferenciek tere van. Nagyjából ilyen távolságra található a Duna part is, illetve a Károly körút szintén. Közelbe Pesti színház, posta, éttermek, drogéria, szépségszalon, fodrászat, pékség, gyorsétterem, bankok, kisbolt, hentes, zöldséges, gyógyszertár található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!