Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Reáltanoda utca 9.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Az 5. kerületi Reáltanoda utcában bútorozott, igényesen berendezett szoba kiadó!

A főváros belvárosi részén, ami tömegközlekedés, munkalehetőség, iskola tanulmányok és ügyintézés szempontjából is a legoptimálisabb része Budapestnek. Innen bármelyik kerületbe rövid időráfordítással el lehet jutni, viszont boltok és bármilyen eszközök, élelmiszer beszerzése esetén kerületen belül minden erre alkalmas hely rendelkezésre áll. Itt kaptak helyet a leghangulatosabb kávézók és éttermek is, illetve számos, neves felsőoktatási intézmény.

A szomszéd utcában metrómegálló, a másik irányba busz és villamos megálló szintén ilyen távolságra fellelhető. Múzeumok, egyetemek, könyvtárak, turista látványosságok, mozi, művészeti központ is csak pár perc séta távolság. A háztömb túloldalán Aldi, orvosi centrum, patika található. Az épület három emeletes, melynek második, középső szintjén terül el ez a 76 nm-es lakás. Lakáson belül három háló van, ami azért fontos, mert ezeket a szobákat külön személyek tudják kivenni.

Jelenleg egy fiú és egy lány lakik a másik két hálószobában, akik több hónapnyi együttélés után megtalálták a közös hangot, aminek köszönhetően nyugodt mindennapokat élnek meg. A 14 nm-es szoba, ami még gazdátlan méretes ágyat és ettől is nagyobb tolóajtós gardróbot tartalmaz. A szoba kibérlésével jogosulttá válik az azt igénylő, a lakás konyhájának és fürdőjének közös használatára.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!