Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Raktár utca 13.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 120.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: kávéfőző, hűtő, TV, sütő, főzőlap, turmix
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Óbuda központjában megtalálható, tízemeletes tömbökkel rendelkező lakótelep egyik legvilágosabb, legjobban tisztán és karbantartott épületének második emeletén megtalálható 120 nm-es lakás ad lehetőséget egy 18 nm-es szoba hosszú távú bérlésére.

Erről a lakótelepről, bármilyen irányba elindulva hasznos üzleteket és tömegközlekedési megállókat lehet, elég rövid idő alatt elérni. Egy hosszabb sétával a Vörösvári útra lehet kilyukadni, aminek ezen részén az Óbudai piac, a Flórián üzletközpont és  Flórián tér található. Ezen az úton buszok és villamosok járnak, melyeket igénybe véve a pesti oldal, mindössze 3 megállóval elérhető. A Szentendrei út sincs messze, aminek vonalán számos, neves iskola és több lakberendezési, illetve bútor szaküzlet is rendelkezésre áll. Az esetek 98 százalékában elég rövid idő alatt lehet parkolót találni a tömb bejáratának környékén, amely ezen a részen ingyenes.

A 120 nm-es bérlemény négy külön kivehető hálóval rendelkezik, amik közül jelenleg csak ebbe van lehetőség az akár azonnali beköltözésre. Ennek mérete 18 nm, ami teljesen berendezve várja új lakóit. A másik három fú bérlőjével a konyha, fürdő és a nappali közös. Ezek szintén berendezettek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!