Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rákospalotai határút 43.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: sütő, kenyérpirító, vízforraló, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 15. kerülete, annak Újpalotai része rejti magába ezt a két szintes, bútorozott albérletet, melynek földszinti, teljesen különálló lakásának egyik szobája megüresedett.

12 nm-es bérelhető hálón kívül még további három háló található itt, melyek mindegyikét hosszú távra bérelték ki. Abban két lány és egy fiú lakik, akik szerződését alapul véve minimum még legalább 10 hónapig lesznek jelen. A különböző neműek könnyebb együttélése érdekében kettő fürdőszobát alakítottunk, amik között van zuhanyzós és fürdőkádas is. Mindegyik tartalmaz mosdót, valamelyik duplát is, illetve wc-t.

A legnagyobb alapterületű helyiség ingatlanon belül a gépesített konyha, ahol az étkezőasztal elhelyezése ellenére még mindig rengeteg mozgástér maradt. A szobákat is próbáltuk úgy berendezni, hogy az alapvető bútorok elhelyezése mellett, kényelmesen lehessen benne közlekedni és ne vegyük el a tágas tér érzetet. A bútorok alatt értendő egy kényelmes ágy, szekrény, illetve egy irodasarok, ahol asztal és szék található. Aki vidékről költözik fel a ővárosba, annak talán kicsit barátságosabb a főváros ezen kerülete, hiszen a környező utcákban, majdnem az egész kerületben leginkább családi házak találhatóak.

Rengeteg zöld található ezen a részen, illetve a kerület lakói is inkább kisvárosi hangulattal élik mindennapjaikat. Természetesen élelmiszerboltok, nagyobb bevásárlóközpontok rövid időráfordítással elérhetőek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!