Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Rákóczi utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 3 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: mosogatógép, tűzhely, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Rákospalotán a Pozsony utcára merőlegesen megtalálható Rákóczi utcán található, háromlakásos ingatlan, egyik emeleti szobája megüresedett.

A nagy 125 nm-es ingatlanban az azt maximális számban, 4 fővel bérelhető szobákban lakók könnyebb mindennnapjaiért három wc, kettő fürdő és egy konyha lett kialakítva. Az egyik fürdő zuhanyzós, míg a másikban kád lett elhelyezve, a harmadik pedig egy különálló wc, így a maximumos 4 fő ott lakása majdnem, hogy 2 fő / 1 fürdőt jelent. Jelenleg két lány és egy fiú lakja a lakást, akik példaértékűen tartják azt rendben, mert ott létük alatt sem probléma, sem pedig panasz nem volt rájuk. Mindhárman húszas éveikben járnak, rendszeres jövedelemmel rendelkeznek. A konyha, a fürdők és a wc mind közösen használandó, amik bútorozottak, igényesen berendezettek, gépesítettek. A szobában beépített gardrób, egy 140×200-as ágy és egy asztal a hozzá tartozó székkel kapott helyet.

Az utca egy nagyon otthonos, nyugodt, életvitelt folytató emberekkel lakott, akik barátságosak, közvetlenek. Az utcán végig sétálva a Pozsonyi utcára lehet elérni, ahol rendszeres villamos és buszjáratok állnak rendelkezésre. A környező utcákban hamburgeres, dohánybolt, Coop, posta, rendőrkapitányság, kormányablak, Penny és Aldi található. Amennyiben felkeltette érdeklődését hirdetésünk, kérjük keressen minket bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!